Bull's Day Out
foto bullen shoot 19 mei 2012

Foto Bullen Shoot 19 mei 2012 te OostwoldWat een feest afgelopen 19 mei bij ons thuis en wat een drukte van mensen, zo leuk, de mensen kwamen van alle delen
van het land vandaan.
Etten Leur, Utrecht, Drente, Rotterdam natuurlijk ook dichterbij maar wat een opkomst en wat een bullen Franse en Engelse en sommige Old English maar dat zijn bullen die al heel lang bij ons komen te logeren dus daar maken we een uitzondering voor.

En och wat heeft iedereen genoten en ja Jan en ik ook het was met een woord super.
Mijn huiskamer was helemaal omgetoverd tot een foto studio en Jos was de hele dag bezig om foto's te maken van de bullen en sommige ook met de baasjes samen met de bullen. 
En het weer was super begin van de warme week die nu aangekomen is maar we hadden het even benauwd want in de ochtend begon het wel te regenen maar om half 11 brak de hemel open en de zonnestralen lieten zich zien.Natuurlijk ook het badje uitgezet zodat ze ven lekker konden afkoelen en konden poedelen.
Onze Obi gedroeg zich voorbeeldig wel is waar in de kennel maar hij was erbij en wat was hij rustig op sommige bullen na die hem uit gingen dagen maar verders helemaal goed en relaxt.
De BBQ starten wij op rond 12.00 en ja om 17.00 was alles schoon op dus het heeft gesmaakt
De taarterie uit Pitterburen nam nog 5 overheerlijke taarten mee met de hand gebakken en dat was een welkom begin van de dag en de binnenkomst van de mensen.


Dat niet alleen ook hebben we nog een leuke loterij gehouden, en als de mensen naar huis gingen dan kregen ze nog een leuke goodybag mee gesponsord door Bio Food 
Lekker geknuffeld met de bullen en die hadden het naar hun zin, ze kregen volop aandacht van iedereen,
Ja lieve mensen wat hebben wij genoten we waren helemaal afgeknoedelt, en dan het opruimen nog pffffffffffffffffffffffffff maar wat een feest.
En niet te vergeten wat werden wij verwend zeg zulke leuke kadootjes gehad super gewoon en natuurlijk ook super bedankt.
Lieve mensen super bedankt voor jullie komst en jullie gezelligheid wij vonden het met een woor GEWELDIIIIGGGGGGGG.Daarbij wil ik in het bijzonder bedanken Kjen natuurlijk honden voeding , Bio Food, Taarterie de Dis, Dierenwinkel Dier en Zo te Winschoten, Sylvia Bootsman, Wendy Mertens en Debbie Kientz dankzij jullie is deze dag tot een geslaagde succevolle en een gezellige dag geworden, bedankt.