Bull's Day Out
bulls day out 2011

Bull's Day Out 11 sept 2011
Dit keer gaan we naar een andere lokatie in Oostwold, Airport Oostwold
Om 10.00 was ik aanwezig en de eerste stand houders komen binnen, alles even door bespreken waar iedereen kan staan en al gauw wordt ik opgeslokt in het regelen van een aantal dingen.
We treffen het  weer is zeer goed een beetje bewolking erg lekker maar niet te warm perfekt voor de bullen.
De badjes woorden neergezet, de stand zetten uit de dieren fotograaf is zich aan het installeren en ik samen met de dierenarts GertJan staan samen in stand.
12.00 komen de eerste bezoekers al binnen en het loopt al gauw vol, elke bezoeker die zich aan gemeld heeft ontvangt een goodyback.
De eerste mensen kondigen zich voor de gedragscoach en ze kreeg het druk en de dierenarts had ook al gauw zijn handen vol om diverse bulletjes te bekijken en de baasjes te woord te staan.
Iedereen wandelt binnen, de bullen maken grif gebruik van de badjes sommige gaan snuffelen in de stand en sommigen gaan lekker zitten op het terrasje het wordt druk 177 bullen zijn geteld.
Rond half 2 gaan alle baasjes met hun bullen zich verzamelen voor de bullenwandeling.
Dit keer niet zo’n grote wandeling maar wel lekker koel in het bos een lange sliert van volgers zien we het bos in gaan  met allemaal knorrende bulletjes.
Weer terug en even naar de tv camera gezwaaid te hebben verspreiden de mensen zich weer over de de luchthaven,al snel gaan we van start met de bullen keuring,het is geweldig om tekijken naar al die Franse en Engelse bullen de oudste was 7 jaar de jongste 3 maanden.
het was geen gemakkelijke klus om al de bulletjes naar behoren te keuren maar uiteindelijk werden de prijswinnaars bekend gemaakt.
Met een medaille en een certificaat gingen de bullen 1ste,2de en de 3de plaats naar huis in elke categorie.
De dag vloog om de sfeer was enorm goed, het was een feest voor de baasjes als ook voor de bullen.
Het is gewoon geweldig om alle bullen bij elkaar te zien zonder enige calamiteit.
Ook werd er flink opgehaald voor een goed doel de zwemvereniging te Winschoten die deze dag honden koekjes verkocht om hun vereniging te ondersteunen.
Ook dit jaar werd kreeg het Bullenhuis cq S.O.S Bullendienst fijne donaties mee naar huis zoals, handdoeken, riemen, speelgoed, dekens e.d.
Wederom lieve mensen dank jullie wel we zijn  hier erg dankbaar voor.
Het was weer een fijn en een geslaagde dag, op naar 2012